Over Advertising Heroes

Wie zijn toch die Advertising Heroes?

Van onze klanten maken wij ambassadeurs!

Als jouw huidige marketing- en communicatiestrategie inmiddels een beetje stoffig is geworden dan vinden wij voor jou een passende oplossing!

Wij gaan samen kijken wat jouw doelstellingen zijn en hoe je deze met behulp van online marketing kunt behalen. 

Wat maakt Advertising Heroes nu zo uniek?

Naast een grote database van specialisten (die wij “helden” noemen), maken we gebruik van de meest innovatieve marketingmiddelen. Zo kunnen we je bijvoorbeeld helpen met online adverteren, met het ontwikkelen van een volledig reclameplan, podcasts produceren en webinars organiseren. 

Jouw eigen podcast of webinar... heb je wel eens nagedacht over wat dat voor jouw business zou kunnen betekenen en welke kansen daarmee te behalen zijn?

Aan tevreden klanten hebben we niet voldoende. Wij van Advertising Heroes gaan een stap verder. Dat zit 'gebakken' in onze missie: 

Wij maken van onze klanten ambassadeurs! 

Onze kantoor helden

Annette Oudekerk

Designer en Wordpress specialist

Jacarrino Dost

Master Mind

Daan Peters

Marketing

en nog ongeveer 200 helden...

Advertising Heroes heeft een reclame- en marketingnetwerk met een kleine 200 specialisten, die elk minimaal 5 jaar werkervaring hebben. Deze specialisten noemen wij 'helden'.

Denk aan DIMA-support, een bedrijf die gespecialiseerd is in SEO en SEA. Om deze reden mogen zij zich een Google-partner noemen. Of verschillende ervaren tekstschrijvers zoals Esther van Vondel en Michael Minneboo. Of geweldige videobedrijven als YourProductions en Ter Voert Media. Maar ook animatoren, illustratoren, fotografen, website-designers, salesbegeleiders en meer.  

Alle onze helden hebben een zogenaamde “Letter of Intent” met ons getekend. Deze gedragsregels zorgen ervoor dat geen held uit de bocht 'vliegt'. Advertising Heroes werkt dus uitsluitend met echte, betrouwbare en professionele helden uit het vakgebied. Voor schurken is bij ons geen plaats! 

Hoe fijn is dat!

De sterkste marketingtools!

Buiten online adverteren bieden wij ook nog andere vormen van marketing- en communicatiemiddelen aan. 

Denk bijvoorbeeld aan een uniek reclameplan om jouw business nieuw leven in te blazen! Of een eigen podcast of webinar! 


Misschien klinkt dit voor jouw business niet als het meest voor de hand liggend, maar je zult versteld staan van wat je hiermee mee allemaal kunt bereiken!

Onze diensten

Social Media Advertising!

Wij nemen dit volledig uit handen

Jouw eigen power Webinar!

Wij nemen dit volledig uit handen

Jouw eigen super Podcast!

Wij nemen dit volledig uit handen

reclameplan

Jouw eigen Reclameplan!

Wij nemen dit volledig uit handen

Wat zeggen onze ambassadeurs over ons?

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Renata Vermeulen
Heeft uw bedrijf een nieuwe boost nodig? Jacarrino zorgt daar voor! Inmiddels werk ik al weer meer dan een jaar samen met Jacarrino. Zijn motto: 'reclame is geld verdienen voor de klant, en niet aan de klant' maakt hij meer dan waar!
Ms. Nameless
Add Your Stars
Jan Bults
Wij hebben de dienstverlening van Advertising Heroes als zeer professioneel ervaren. Een buitengewoon enthousiaste ondernemer met een frisse en vernieuwende kijk op ondernemen.
Ms. Nameless
Add Your Stars
Margreet Sack
Advertising Heroes : een aanbeveling waard! Professioneel, creatief, eerlijk, open in de communicatie, flexibel of wel heel prettig om met Jacarrino samen gewerkt te hebben.
Ms. Nameless
Add Your Stars