Onze helden gaan de reclame- en communicatie-uitdagingen natuurlijk te lijf op basis van een goed doordacht plan. Hiervoor gebruiken wij niet alleen de marketingkennis verkregen uit onze opleidingen, maar lezen wij ook de laatste ontwikkelingen op het gebied van marketing, communicatie en sales.

Reclameplan = Strategie

Denkt u wel eens na over uw strategie en welke rol reclame hierin dient te spelen?

Advertising Heroes heeft een methodiek ontwikkeld,waarbij de ambitie en budget van onze client centraal staat om de beoogde doelstelling te realiseren. Dit doen wij door het 3 stappen model:

  1. Enquête. Het begin van onze reclame-strategie. Wij stellen de vraag ‘Wat weerhoudt de beoogde doelgroep om een product of dienst af te nemen?’. Advertising Heroes weet aan het eind van dit onderzoek welke reclame-strategie het meeste succes zal boeken om de beoogde ambitie te realiseren.
  2. Plan van aanpak. Met de uitkomsten van de enquête gaat Advertising Heroes aan de slag, wat resulteert in een kant en klaar reclame-plan. Dit plan geeft een duidelijke time-table wanneer en hoe bepaalde activiteiten dienen te worden ingezet. Alles met doel om de ambitie van de cliënt te realiseren. Daarbij worden de bestaande communicatie uitingen tegen het licht gehouden, zoals het logo, de website, de Facebook-pagina, wijze van communicatie, etc. Anders dan een regulier marketing-advies bureau, presenteren wij hierbij direct de creatieve oplossingen. Dus wij zeggen niet alleen dat iets anders moet, maar presenteren ook meteen een nieuw voorstel! Daarbij wordt bij deze stap ook de begrotingen gepresenteerd om de volgende stap te realiseren, zodat men nooit voor verrassingen komt te staan.
  3. Uitvoeren en bijsturen. Als de begrotingen akkoord zijn, worden de geselecteerde helden ingezet om de ambitie van de cliënt te realiseren. Daarbij fungeert Advertising Heroes als regisseur en controleur.

Zie het reclame-plan als de grote communicatie-verbouwing van uw bestaande uitingen. Wij zorgen ervoor dat uw boodschap niet alleen onderscheidend is, maar ook voor de WAUW’-factor. Advertising Heroes is dan uw externe marketing afdeling, die niet met u meepraat, maar ervoor waakt dat uw ambitie wordt gerealiseerd.

AFSPRAAK MAKEN?
Vul dan het onderstaande heldenformulier in en wij nemen vliegensvlug contact met u op!