Jouw eigen Podcast

Wil je de doelgroep van je business niet alleen op een specifieke maar ook op een hippe manier aanspreken? Begin dan je eigen Podcast! Wij nemen alles voor jou uit handen zodat je geen zorgen hoeft te maken over het technische aspect en volledig kunt focussen op de content!
Al vanaf € 599,-

Jouw eigen Webinar

Wil je de doelgroep of klanten van je business op de meest efficiënte manier informeren over jouw product of dienst? Organiseer dan een Webinar!


Een webinar is een samenvoeging van de woorden ‘Web’ en ‘Seminar’. Het is een evenement op internet waarbij er alleen een online publiek aanwezig is. 


Wij nemen alles voor jou uit handen zodat je je geen zorgen hoeft te maken over het technische aspect en volledig kunt focussen op de content!

Al vanaf € 879,-

Social Media Advertising &
Content Creatie

Een advertentiecampagne via LinkedIn, Facebook & Instagram is dé ideale manier om gericht te adverteren op jouw doelgroep.


Deze advertentiemethode biedt veel mogelijkheden om een specifieke (zakelijke) doelgroep te bereiken.


Wij nemen alles voor jou uit handen zodat je je geen zorgen hoeft te maken over het technische aspect en volledig kunt focussen op jouw business!

reclameplan
Al vanaf € 1999,-

Reclameplan

Is jouw reclamestrategie toe aan vernieuwing? Een volledig uitgewerkt reclameplan is dan een absolute must!


Door de juiste focus terug te vinden kun je weer door met de groei van jouw business.


Wij nemen alles voor jou uit handen zodat je je geen zorgen hoeft te maken over het technische aspect en volledig kunt focussen op jouw business! 

En ja... Advertising Heroes verzorgt ook visitekaartjes,  je eigen huisstijl, websites, folders, flyers, persberichten en meer!

De vier hoofddiensten die op deze pagina zijn beschreven zijn echt onderscheidend voor ons bedrijf en voor onze klanten. Maar natuurlijk denken we graag mee over alle communicatie- en marketingmiddelen die jij nodig hebt voor je bedrijf. Iedereen is welkom bij Advertising Heroes; van ZZP-er, MKB-er tot en met organisaties. Want voor iedere vraagstuk hebben wij de geschikte selectie helden. Als dat niet heldhaftig is!

Heldhaftig zoeken!

Zoek hier naar een onderwerp! Onze zoekrobot 'Jarvis' gaat dan voor je aan de slag!