Mailchimp training - Advertising Heroes
Revolution Slider Error: Slider with alias mailchimp not found.
Maybe you mean: 'Arnhem' or 'all you can learn' or 'linkedin' or 'home'

15 oktober live training in Arnhem | 16 oktober Webinar

Koop de Mailchimp Gold-training van €149,- excl. btw door hier te klikken

Meld je aan voor de live training of de webinar door hier te klikken

Nu online + live trainen gecombineerd. Kennis = kracht!

Wat is Mailchimp?
Mailchimp is een online maildienst die eigenlijk bij ieder bedrijf thuishoort, dus ook bij jouw bedrijf!
Natuurlijk kun je een standaard mailtje het beste gewoon via je huidige mailprogramma versturen, maar zodra het gaat om een commerciële boodschap, dan adviseer ik Mailchimp.

Verschillende templates
Je kunt op een snelle manier verschillende sjablonen maken door middel van een ‘Drag en Drop’ systeem. Denk aan aparte sjablonen voor je producten of diensten, potentiële klanten of huidige klanten, etc.

Personaliseren
Het is nog nooit zo makkelijk geweest om een mail te personaliseren; je kunt de specifieke voornaam, achternaam, naam bedrijf en meer elementen in een mail verwerken, zodat je mail nog persoonlijker overkomt!

Aantrekkelijk nieuwsbriefdesign met interactive componenten
Geen saaie mail, maar prachtige opgemaakte mails die lijken op een web-pagina: foto, films, teksten in kolommen en interactieve knoppen. Nog aantrekkelijker om te bekijken!

Implementatie met verschillende CMS-systemen
Je kunt je nieuwsbrief-inschrijfformulier zeer makkelijk koppelen aan je WordPress, Magento, Pretashop, Shopify en andere CMS-website structuren.

Email-marketing automation
Automatisch een mail sturen als een klant van je jarig is of zich heeft ingeschreven voor een nieuwsbrief. Of een mailtje sturen als bijvoorbeeld een online winkelwagentje nog niet is afgerekend.

Tot 12000 mails per maand gratis!
Mailchimp is aantrekkelijk voor je portemonnee. Tot 2000 mailadressen en 12000 verzonden nieuwsbrieven per maand is het gebruik van Mailchimp gratis. Daarom zijn er wereldwijd meer dan 10 miljoen gebruikers!