SCHRIJF JE NU IN VOOR DE SMALL-GROUP LINKEDIN TRAINING IN HUISSEN!

Advertising Heroes heeft voor ondernemers, marketing-, communicatie- en sales professionals een LinkedIn small-group training ontwikkeld.

NB: kun je deze datum niet, dan ben je ook van harte welkom op één van de overige data in 2020 (8 juni, 14 september, 12 oktober of 9 november. Al deze trainingen zijn dus gepland op een maandag en starten allemaal om 18:30 uur.)

Wanneer? Dinsdag 14 april 2020 om 18:30 uur - 21:45 uur 

Waar: Primulalaan 2, 6851 TD Huissen

Kosten: €299,-excl btw  per persoon (inclusief veel extra's)

 

BEN JE GEINSTRESSSEERD? 

Vul het onderstaande formulier in en 

ik neem binnen 1 dag contact met je op.

 

Liever niet afreizen naar Huissen?

 

Volg dan onze LinkedIn webinar training!

 

LIVE TRAINING IN HUISSEN + 

1 JAAR TOEGANG TOT ONLINE VIDEO'S EN FORUM

Online toegang tot online video's en forum

Nadat je hebt aangemeld kun je direct aan de slag met de video’s in je eigen online omgeving binnen onze AHcademy. Lekker leren op je PC, laptop, tablet of Smartphone. Heb je vragen, dan kun je deze direct stellen in het LinkedIn-forum. Wij (of een andere kandidaat) geven binnen 24 uur antwoord op je vraag!

Inclusief:

– De belangrijkste functies van LinkedIn
– Het schrijven van een LinkedIn-blog
– De belangrijkste Marketing elementen van LinkedIn.
– Inspiratie voor het schrijven van posts
– Hoe kun je effectief bedrijven en personen zoeken
– Hoe maak je een bedrijfspagina
En veel meer!


 

Live training in Huissen

Je mag 1 jaar (na aanmelding) aansluiten bij de geplande LinkedIn-SmallGroup training in Huissen. Heb je na de eerste SmallGroup training nog vragen, dan mag je binnen het jaar kosteloos de volgende SmallGroupTraining bezoeken.

In 3 uur tijd behandelen we de onderwerpen die ook in het online-gedeelte zijn behandeld + beantwoorden we vragen van jou en de aanwezige mede-cursisten. Na afloop ontvang je een AHcademy Certificaat!


 

Ingrediënten van deze online+live training

3 uur durende live training op dinsdagavond 14 april van 18:30 uur - 21:30 uur.

maximaal 6 personen per trainingsavond

binnen het jaar is de LinkedIn avondtraining gratis toegankelijk (6 per avonden jaar)

inclusief toegang een jaar tot de online video’s  op www.ahcademy.nl

inclusief toegang een jaar tot het LinkedIn forum voor je opmerkingen of vragen op www.ahcademy.nl

ahcademy certificaat na afloop

De meest gestelde vragen

 

 

 

Is deze training voor beginners of gevorderden?

Beide. Tijdens de 3 uur durende training in Huissen komen er 20 onderwerpen aan bod. We beginnen ‘makkelijk’ en eindigen met een strategie om van een LinkedIn-gebruiker een klant te maken. Van ieder onderwerp is een filmpje gemaakt die is geplaatst in de online AHcademy omgeving. Deze filmpjes kun je thuis of op het werk weer terugkijken. Zo kun je stap voor stap jouw LinkedIn-marketing optimaliseren.

Wie geeft deze training?

Ik zal mij even voorstellen: mijn naam is Jacarrino Dost en ik ben de trotse eigenaar van Ahcademy en Advertising Heroes. Sinds 2014 heb ik al honderden ondernemers mogen helpen om de wereld van LinkedIn beter te begrijpen en uit te voeren. In mijn bedrijf werk ik dagelijks met alle facetten van LinkedIn; van het schrijven van inspirerende content tot het uitrollen van Linkedin-Strategiên voor mijn klanten.

Het is een jaarabonnement. Waarom eigenlijk?

Omdat LinkedIn verandert, zaken weer wijzigen en we je graag op de hoogte willen houden van de nieuwste ontwikkelingen. Daarbij mag je binnen het jaar kosteloos de LinkedIn small-group trainingen blijven bezoeken (wel eerst even aanmelden) en heb je toegang tot de online community en video’s op Ahcademy.nl

Hoe zeg ik mijn abonnement weer op?

Je krijgt in de 10e maand van je lidmaatschap een bericht dat je lidmaatschap wordt verlengd, met daarbij een link als je toch je lidmaatschap wil beëindigen. Daarnaast hanteren we een minimaal opzegtermijn van 30 dagen. Dit kan heel simpel door een mailtje te sturen naar info@advertisingheroes.com

Zijn de data van de overige LinkedIn SmallGroup trainingen al bekend voor 2020?

Absoluut! 8 juni, 14 september, 12 oktober of 9 november. Al deze trainingen zijn dus gepland op een maandag en starten allemaal om 18:30 uur. Kun je dus de geplande datum niet, meld je dan aan voor een andere datum! 

Wat leert deze training mij over LinkedIn?

Je krijgt in deze drie uur een rondleiding (met praktijkvoorbeelden) door de mogelijkheden van LinkedIn. Na afloop krijg je toegang tot het online gedeelte. Als je vervolgens iedere werkdag één video bekijkt en uitvoert, dan ben je binnen een maand helemaal up-to-date. Daarna is het net autorijden; je moet het gewoon doen!
 

Mag ik na deze training nog vragen stellen?

Ja hoor. Zelfs een jaar lang! In de online Ahcademy omgeving is een aparte groep aangemaakt waar jij je vraag omtrent deze training kunt stellen. Van de meest interessante vragen maken wij dan weer filmpjes; zo helpen we elkaar aan bruikbare content.
 

Kan ik het jaarbedrag ook gespreid betalen?

Jazeker! Je kunt per kwartaal of zelfs per maand betalen.
 

Ik wil liever een 1:1 training of juist een Incompany training. Is dit ook mogelijk?

Jazeker! Mail dan naar info@advertisingheroes.com met je naam, telefoonnummer met een voorkeur om teruggebeld te worden. Ik bel je dan terug om te kijken met welk onderwerp/onderwerpen ik je zou mogen helpen. 

Ik verzorg zelf social media posts voor klanten of wil ook LinkedIntrainingen verzorgen. Ben ik dan wel welkom op deze training?

Natuurlijk! We hebben de afgelopen jaren meerdere professionals mogen ontvangen en trainen. Ook de trainer zelf laat zich ook regelmatig bijscholen om tot nieuwe inzichten te komen. Dus je bent meer dan welkom.
 

Heb jij nog een vraag? Mail deze dan naar info@advertisingheroes.com
 

Onzettend veel ondernemers mogen helpen

 

..en we gaan door!

 

 

Bij Jacarrino krijg je veel (aandacht en informatie) voor weinig! Maar niet alleen dat, hij neemt alle tijd om je bij de hand te nemen, biedt je structuur en overzicht, en last but not least ook nog een jaar toegang tot behulpzame filmpjes in "jan-boeren-fluitjes"-taal. Als je zijn tips beluistert over hoe je op LI je merk goed kan laden wordt het bijna leuk en een nuttig onderdee van je eigen strategie!

⭐⭐⭐⭐⭐

Egbert Reerink 

Een super gezellige en leerzame LinkedIn training gehad van Jacarrino Dost. Veel huiswerk mee gekregen. We gaan er snel mee aan de slag.

⭐⭐⭐⭐⭐

Jan van Ommen

 

Ik heb bij Jacarrino een LinkedIn training gevolgd. Jacarrino is een echte “held” met veel kennis van social media en hoe je die het beste zakelijk kunt gebruiken. Zeker een aanrader ook omdat hij de training zo op heeft gezet dat je later nog video’s kan terugkijken over de besproken onderwerpen. Als je je verder wil ontwikkelen op het gebied van zakelijke social media dan ben je bij Jacarrino aan het juiste adres! ⭐⭐⭐⭐⭐

Albert Rebel

Welke onderwerpen komen aan bod:

 

 

 

feiten en cijfers over LinkedIn

de belangrijkste functies van LinkedIn

het schrijven van een LinkedIn-blog

de belangrijkste Marketing elementen van LinkedIn

Inspiratie voor het schrijven van posts

hoe kun je effectief bedrijven en personen zoeken

hoe maak je een bedrijfspagina

inzicht over De Par5 verkoop methode

Social Selling en LinkedIn

Heb je vragen? Stel ze tijdens deze training! 

Wij hebben al honderden ondernemers mogen trainen! 

 

Naast de training in Huissen heb je 1 jaar lang toegang tot ons Ahcademy portal voor filmpjes + een forum voor je vragen! 

 

 

LinkedIn Small Group Training. 

 

€ 299,-excl. btw

Eerst volgende training is dinsdag 14 april om 18:30 uur

Betaal in 1 x of per kwartaal/per maand

Een community met andere cursisten. Heeft u een vraag? Wij of andere cursisten beantwoorden deze

De mogelijkheid om deze training live bij te wonen in Huissen!

Cursusmateriaal wordt regelmatig ge-update

Successen worden met elkaar gedeeld!

 

BEN JE GEINSTRESSSEERD? 

Vul het onderstaande formulier in en 

ik neem binnen 1 dag contact met je op.

Advertising Heroes | www.advertisingheroes.com | 026-222 2091