50. Jouw onderneming, een ontdekkingsreis - met Bert Jan Wiegeraad
02 februari 2021 
13 min. leestijd

50. Jouw onderneming, een ontdekkingsreis - met Bert Jan Wiegeraad

Lekker Luisteren

Lekker Kijken

Veel adviezen voor ondernemers zijn van zakelijke aard. Vaak gaat het over financiën, marketing en sociale media. In “Jouw onderneming, een ontdekkingsreis’ belicht ondernemer Bert-Jan Wiegeraad een heel ander terrein waar mogelijk nog veel meer “winst’ valt te behalen dan alle eerder genoemde terreinen.

Mijn gast is eigenaar en ontwikkelaar van een landelijk bekend boekhoudpakket (https://www.siel.nl/acumulus/) voor zzp-ers en geeft als zodanig veel ondernemers dagelijks financiële adviezen. In dit boekje neemt hij de ondernemende lezer echter mee naar de wereld van spirituele principes en vaardigheden.

Met praktische voorbeelden wordt de werking van deze principes en wetmatigheden geïllustreerd en tastbaar gemaakt.
Met dit kleine maar krachtige boekje brengt de auteur essentiële kennis die zo oud is als de mensheid naar de ondernemer van vandaag.

Vanaf 46:25 behandelen we ook de privacy-issues van ZOOM. Wist je dat dit bedrijf is gegroeid van 10 miljoen (december 2019) naar 200 miljoen dagelijkse meetings op 1 april j.l.?

En aan het einde schuift ook Maria Mazarakis aan om meer te vertellen over haar programma ‘Hoe is het met je?. Daarbij mocht ik (Jacarrino) ook te gast zijn in haar programma

Veel kijk en/of luisterplezier!

Lekker lezen

 

Wil je op de hoogte blijven van alle interessante podcast gasten?

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van alle gasten in onze podcast en de leukste nieuwtjes.
Abonneer je op onze video’s


 

Over de schrijver
Iedere dag mag ik met veel plezier werken aan mijn bedrijven Advertising Heroes en AHcademy
Reactie plaatsen

Waarom zou je jouw social media door ons laten verzorgen?

Welke social media kanalen passen het best bij jouw bedrijf
en doelstellingen? Wij komen met een heldhaftig strijdplan.

arrow_drop_up arrow_drop_down