16 juli 2022 
in Podcast
7 min. leestijd

138. 10 Top Tips voor een Perfecte Podcast!

Lekker Luisteren

Spotify

Apple Podcast

Lekker Kijken


Er zijn twee manieren om toegang te krijgen tot deze video.

1. Word donateur van de Advertising Heroes Podcast vanaf €3,- per maand en krijg direct en exclusief toegang tot deze video!

Klik hier om ook donateur te worden! 

2. Word lid van de AHcademy Online Marketing Community voor €25,- per maand en krijg direct en exclusief toegang tot deze video, online video-trainingen en de marketing community. 

Klik hier voor meer informatie over onze Online Marketing Community

Waar gaat deze podcast over?

De podcast die je nu luistert is een zogenaamde 'talking heads' podcast. Dus een live-setting waar 2 of meer personen praten over 1 of meerdere onderwerpen. Koen Maas, de maker van de populaire Suske & Wiske podcast, genaamd 'De Perfecte Podcast', maakt een docu-podcast. Dus een audio documentaire over een bepaalde onderwerp.

In deze aflevering geeft Koen jou en mij 10 tips om een docu-podcast als de Perfecte Podcast te maken en hiermee te scoren. 

Shownotes:

De Perfecte Podcast: https://www.deperfectepodcast.nl/

Onze podcasttrainig bij community: https://ahcademy.nl/


Wil jij ook een sponsor worden, zodat jouw bedrijfsnaam ook voorbij komt in deze Podcast? Ga dan naar https://petje.af/jacarrinosadvertisingheroesWil je op de hoogte blijven van alle interessante podcast gasten?

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van alle gasten in onze podcast en de leukste nieuwtjes.Ook je eigen podcast? 


Wil je de doelgroep van je business niet alleen op een specifieke maar ook op een hippe manier aanspreken? Begin dan je eigen Podcast! Wij nemen alles voor jou uit handen zodat je geen zorgen hoeft te maken over het technische aspect en volledig kunt focussen op de content! 

Klik hier voor meer informatie over onze Podcast-diensten

Abonneer je op onze video’s


 

Over de schrijver
Iedere dag mag ik met veel plezier werken aan mijn bedrijven Advertising Heroes en AHcademy

Waarom zou je jouw social media door ons laten verzorgen?

Welke social media kanalen passen het best bij jouw bedrijf
en doelstellingen? Wij komen met een heldhaftig strijdplan.