109 Bel me wél - met auteur Patrick Jordens
04 september 2021 
13 min. leestijd

109 Bel me wél - met auteur Patrick Jordens

Lekker Luisteren

Lekker Kijken


Telemarketing. Iedereen is wel eens gebeld op het moment dat het jou niet uitkwam door een telemarketeer. Wist je dat er jaarlijks 200+ miljoen commerciële gesprekken worden gehouden in Nederland door deze bedrijven? 

Deze vorm van push-marketing is ondanks haar slechte imago best effectief. Mijn gast van deze week is ondernemer en gastdocent marketing, dataprivacy en ethiek aan de Hogeschool van Rotterdam. En auteur van het nummer 1 managemenboek 'Bel me wél'. 

Ben jij benieuwd naar 

✅ de wereld van telemarketing?

✅ het afgeschafte bel-me-niet register en het 'nieuwe' recht van verzet?

✅ de toekomst van dit push-marketingkanaal?

✅ het boek 'Bel me wél' van Patrick Jordens?

Dan is deze podcast een tip voor jou!

Lekker lezenWil je op de hoogte blijven van alle interessante podcast gasten?

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van alle gasten in onze podcast en de leukste nieuwtjes.


Over de schrijver
Iedere dag mag ik met veel plezier werken aan mijn bedrijven Advertising Heroes en AHcademy
Reactie plaatsen

Waarom zou je jouw social media door ons laten verzorgen?

Welke social media kanalen passen het best bij jouw bedrijf
en doelstellingen? Wij komen met een heldhaftig strijdplan.

arrow_drop_up arrow_drop_down